Jedinstvena knjiga na ovim prostorima, namenjena svim roditeljima dece od 3 do 15 godina koja u svoja 3 poglavlja daje glavne smernice i edukuje roditelje (koji nisu iz IT oblasti) kako da ovladaju savremenim tehnologijama, servisima poput Interneta, ali i smart uređajima.

 

Knjiga ima 3 glavna poglavlja:

 

1. Uvod u It i Internet kao servis, kada i kako prepoznati opasnost.

 

2. Šta to deca rade na Internetu (društvene mreže, igrice, plaćanja) i saveti kako i koliko koristiti pametne uređaje dnevno u kom uzrastu, koliko igrati igrice.

 

3. Softverski alati za nadzor dece, gde i kako ih naći, koji su i besplatni...

 

Knjiga je svojevrsni vodič za sve roditelje koji nisu iz IT oblasti da mogu lakše da procene i reaguju na razne situacije u kojima će se naći deca na Internetu koristeći mobilni telefon, tablet ili tokom igranja igrica. Takođe, knjiga predstavlja suštinu šta to deca uglavnom rade na Internetu i kako da prepoznaju pretnju kada se javi i kako da na najbolji način reaguju.

 

U knjizi možete pronaći odgovarajuće savete za optimalno vreme koje deca trebaju provesti na računaru/telefonu, kao i savete oko plaćanja karticama i na kraju daje pregled softverskih alata za nadzor dece.

 

Ovo je knjiga u koju su autori, prof. dr Komlen Lalović i prof. dr Ivan Tot utkali sebe, ali i knjiga u kojoj ima dosta toga korisnog za roditelje dece od 3 do 15 godina. Posebno treba istaći da su autori sublimirali svo svoje znanje iz projekta „Pametna deca na Internetu“ i preko 15 godina radnog iskustva u oblasti IT.

 

Autori žele da obezbede posebnu pogodnost za sve zainteresovane, kao i kod prethodnih knjiga, i to do 30% nižu cenu, ukoliko žele da je kupe.

 

Cena knjige u prodaji će biti oko 25€, a svi koji se do kraja jula jave na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. dobiće je po 30% nižoj ceni, odnosno po ceni od 17.5€.

Aktuelno