REGIONAL LEGAL BUSINESS FORUM

5-7. novembar 2023. godine, Zlatibor/Srbija, hotel MONA PLAZA

 

Inovativna znanja u poslovanju LEGAL sektora

 

Zlatibor, jedno od najlepših planinskih odmarališta u Srbiji, u periodu od 5. do 7. novembra 2023.godine biće domaćin prvog Regional Legal Business Forum-a!

 

Ovaj prestižni događaj okupiće brojne vodeće stručnjake iz oblasti prava iz Srbije i regiona, kako bi učesnici od eminentnih predavača slušali o inovativnom poslovanju, diskutovali o aktuelnim temama, razmenili iskustva i obogatili svoje profesionalno znanje.

 

Tri dana dinamičnog učenja i povezivanja

 

Legal Business Forum pruža tri dana nezaboravne, interaktivne i inspirativne atmosfere.

 

 

Evo šta vas očekuje:

 

  • 30+ izuzetnih panelista: Upoznajte i slušajte stručnjake iz oblasti prava i privrede, kako biste stekli kompletniji uvid u najnovije trendove i izazove u poslovanju.

 

  • 300+ učesnika: Povežite se sa profesionalcima iz različitih segmenata pravnog i poslovnog sveta, razmenite iskustva i ideje.

 

  • 10 sati networkinga: Legal Business Forum je savršeno mesto za stvaranje novih kontakata, partnerstava i poslovnih prilika.

 

  • 200+ novih konekcija: Uzmite aktivno učešće u razgovorima i diskusijama sa kolegama iz industrije i izgradite kvalitetne poslovne veze.

 

Pod pokroviteljstvom Udruženja Kompanijskih Pravnika

 

Organizatori sa ponosom ističu da će Legal Business Forum biti održan pod pokroviteljstvom Udruženja Kompanijskih Pravnika, a uz podršku Privredne komore Srbije i brojnih velikih kompanija, što garantuje kvalitet i relevantnost događaja za sve učesnike.

 

Kome je namenjen ovaj događaj?

 

Legal Business Forum je događaj namenjen svim pravnicima, bez obira na instituciju u kojoj rade – državni i privatni sektor, javna uprava, pravosuđe, advokatura, pravosudne profesije, državni organi i javna preduzeća….jer je zajednički imenitelj uspešnije i savremenije poslovanje!

 

Pozivamo vas da pogledate našu agendu i uverite se sami u inovativnost, nova znanja i drugačiji pristup koji nudimo učesnicima.

 

 

Kako da se prijavite?

 

Rezervišite svoje mesto na prvom Legal Business Forumu već danas!

 

Posetite web stranicu www.legalbusinessforum.rs i iskoristite priliku da postanete deo ovog jedinstvenog iskustva.

 

Ne propustite šansu da steknete inovativna znanja i povežete se sa najboljima u ovom segmentu privrednog poslovanja.

 

Vidimo se od 5. do 7. novembra na Zlatiboru na Legal Business Forumu gde se spajaju znanje i uspeh!

Aktuelno