Republika Srbija, Grad Beograd i Privredna komora Srbije biće domaćin najvećeg Poslovnog foruma između Republike Srbije i Ruske Federacije koji će se održati 4. oktobra 2021. godine u Privrednoj komori Srbije.

 

Poslovni forum se organizuje u saradnji Privredne komore Srbije, Kabineta ministra za inovacije i tehnološki Razvoj Vlade Republike Srbije sa Ruskim eksportnim centrom.

 

Prema rečima organizatora Privredna komora Srbije ugostiće preko 100 privrednih subjekata iz Ruske Federacije. U pitanju su svetski renomirani privrednici i privredni subjekti iz javnog i privatnog sektora u oblasti infrastrukture, energetike, poljoprivredno-prehrambenog sektora, hemijskog kompleksa, trgovine i informacionih tehnologija.

 

Tradicionalno, privredna saradnja između Republike Srbije i Ruske Federacije je odlična i konstantno raste i sledstveno navedenom, stalnim porastom u raznim oblicima saradnje, postoje nove mogućnosti za razvoj privrednih, ali i drugih oblika saradnje.

 

 

Na Poslovnom forumu između Republike Srbije i Ruske Federacije, privrednici Republike Srbije imaće jedinstvenu priliku, da predstave zainteresovanim privrednicima, svoje proizvode i usluge koje zasigurno mogu da pronađu svoj put do potrošača iz Ruske Federacije.

 

Takođe, Poslovni forum je mesto gde će i Republika Srbija, ali i privrednici imati mogućnost da predstave svoje investicione projekte, mogućnosti i potencijale svim zainteresovanim privrednim subjektima iz Ruske Federacije u cilju kontinuiranog poslovanja i prisustva na teritoriji Republike Srbije.

 

Izlagačima, učesnicima, posetiocima, ali i svim zainteresovanim licima obratiće se predstavnici Vlade Republike Srbije, Privredne komore Srbije, Ruskog eksportnog centra, kao i predstavnici diplomatskog kora.

 

 

Radni jezik Poslovnog foruma Republika Srbija – Ruska Federacija biće srpsko - ruski sa obezbeđenim simultanim prevodom, a radni jezici B2B susreta biće srpski, ruski i engleski jezik.

 

Detaljnije informacije o Poslovnom forumu Republika Srbija – Ruska Federacija, kao i o privrednim subjektima iz Ruske Federacije, Republike Srbije, načinu i roku prijave na Poslovni forum i B2B susrete možete pronaći na linku.

 

S obzirom da je u pitanju najveći Poslovni forum između Republike Srbije i Ruske Federacije očekivanja državnika i privrednika obe države su opravdano velika, jer navedeni događaj predstavlјa odličnu priliku za privrednike Republike Srbije i Ruske Federacije da u okviru B2B sastanaka u direktnoj komunikaciji ostvare kontakt i razmotre mogućnosti za buduću saradnju.

 

Za dodatne informacije možete se informisati na sledećem linku

 

Autor: Milan Čukić

Aktuelno