Želite da  vaše poslovne partnere, saradnike, kolege iznenadite originalnim i ukusnim poklonom? Ovo je pravo mesto na kome možete izabrati neku od originalnih poklona TARTUFI SR. Budite kreativni u Vašem odabiru i sami napavite jedinstvenu kombinaciju proizvoda po svačijem ukusu!

 
Pravim poklonom učvrstiće te vezu sa kupcima, klijentima ili poslovnim partnerima. Ko ne voli da dobije poklon!? Svi volimo kada nam neko pokaže malo pažnje, da misli na nas. Taj gest nas još više spaja sa poslovnim partnerom. Danas se brzo živi i sve je instant, zato je bitno da gradimo čvrste veze sa našim kupcima i klijentima. Pravi menadžer zna da je originalan poklon uvek dobra strategija za njegovo poslovanje. Statistike pokazuju da luksuzni pokloni ostavljaju jači utisak na osobu, nego prosečni pokloni. Sa ovim gestom vi pokazujete svoju moć i moć firme.

 

 

Količinu i vrstu  proizvoda koja će se naći u kutiji Vi birate. Nudimo i brendiranje proizvoda sa vašim logom firme. Naši proizvodi su jedinstveni na tržištu, atraktivnog pakovanja i neodoljivog ukusa, pravi odabir za hedoniste. Sa našom gift lux kutijom nikoga nećete ostaviti ravnodušnim. Kutija je crne boje sa zlatootiskom, svaka dobija knjižicu sa receptima ili katalog sa proizvodima gde imaju objašnjene za svaki proizvod (način upotrebe). Sa lukzuznim poklonom svom klijentu ili kupcu pokazujete da imate originalan stil, da ga cenite i da ste vrhunski profesionalac. 

 

 

Kompanija Tartufi SR vam stoji na raspolaganju za sve predloge i sugestije. Pomoćićemo vam da napravite najbolje korporativne poklone za svoje klijente!  Sva dodatna pitanja i zahteve možete poslati na email adresu.

Aktuelno