Nachos: Gastronomsko čudo i mesto ljubitelja kvalitetne hrane

 

Prijateljstva su jedan od najvažnijih delova života. Prijatelji su porodica koju smo sami izabrali.

 

Restoran Nachos je prijatelj LAWLife portala za pravo i privredu. Pročitajte njihovu priču.

 

 

 

Da se predstavimo

 

Nachos je autentičan restoran u srcu gastronomske destinacije glavnog grada, u kultnoj ulici Strahinjića Bana. Nudi širok spektar veselih koktela, meksička i međunarodna piva, vino iz različitih delova sveta i čuvenu tekilu od cimeta.

Tradicionalna meksička jela i ukusi, poreklo vode od porodičnih recepata koji potiču iz meksičkih država od Zaliva do Tihog okeana, predstavljaju ne samo inspiraciju – već i pravac kretanja. Predan poštovanju meksičke tradicije, Nachos je sa smešten u najpoznatijoj letnjoj promenadi u regionu.

Da li ste znali? Nachos je prvi restoran otvoren u ulici Strahinjića Bana, već decenijama poznatoj po najboljoj gastronomskoj ponudi i letnjim baštama u prestonici

 

 

Nešto sasvim lično

 

Od kada smo osnovani u Beogradu 1995. godine, proširili smo se i doneli naš jedinstveni pogled na tradicionalnu meksičku kuhinju u Srbiji. Malo smo se i prilagodili lokalnim ukusima ali smo očekivanja prevazišli.  

Osluškujući potrebe naših gostiju, Nachos pored meksičih favorita poput tacosa, nachosa i buritosa, širi svoju ponudu i na vege i raw obroke. Imajući u vidu bogatstvo i izobilje namirnica koji karakterišu meksičku kuhinju, zadatak omogućava kreativnost i širok spektar boja i ukusa. Sve namirnice se kupuju sveže i lokalno. Naši obroci su sveže spremljeni i rađeni po narudžbini - ne radimo brzu hranu.

 

 

Da pređemo na Ti

 

Naći ćete predjela za dvoje, salate, grickalice i glavna jela. Dostupan asortiman mesa i ribe (za deljenje - ili ne!) i male tanjire (pomislite na guacamole, chilli con queso, taquitos i empanadas), pozajmljeni iz recepata koje su preneli stari Meksikanci, inspirišu na različite kombinacije namirnica. Sve što nedostaje je koktel (ili dva) ...

Pored tradicionalnih koktela, Nachos nudi asortiman koktela sa potpisom koji su istovremeno poznati, ali i iznenađujuće posebni. Naši upućeni barmeni provešće vas kroz listu najkvalitetnijih tekila, dok će vam istovremeno servirati naš domaći mohito.

 

 

 

Autor: Redakcija LAWLife

Foto: Nevena Krstić